Produkty
{{product.title}} {{(product.price | customCurrency)}}
Kategorie
{{(basket.prices.totalPrice | customCurrency)}}{{getBasketItemCount(basket.items)}}
{{basketItem.product.title}}
{{basketItem.quantity}}x {{basketItem.product.title}}
{{ $index > 0 ? ', ' : '' }}{{ isColorParameter(parameter) ? getColorText(parameter) : '' }}{{ !isColorParameter(parameter) ? parameter : '' }}
{{(getProductPrice(basketItem) | customCurrency)}}
{{additiveServiceWithPrice.name}}
{{(additiveServiceWithPrice.price | customCurrency)}}
{{basket.coupon.name}}
-{{(basket.prices.totalDiscountPrice | customCurrency)}}

Vodotěsnost
Hydrostatic Head je měřítkem toho, jak voděodolné jsou naše tkaniny. Měří, jak vysokému sloupci vody látka vydrží, než začne voda prosakovat. Hydrostatic Head 10 000 mm HH znamená, že látka dokáže udržet sloupec vody vysoký 10 000 mm.
Abychom prokázali skutečnou vodotěsnost, je průmyslový standard nastaven na minimálně 1 500 mm HH. My ale jdeme nad rámec tohoto požadavku. Naše vodotěsné vybavení má hodnocení 5 000 mm HH až 20 000 + mm HH, aby naši zákazníci měli jistotu, že je jejich produkt ochrání před nejdrsnějšími podmínkami. Provádíme také nástřikový test, abychom mohli posoudit výkon odolné vodoodpudivé (DWR) úpravy na povrchu látky. Cílem tohoto testu je zajistit, aby se voda z povrchu látky „srážela“ a nebyla absorbována.

Prodyšnost
Umožnit produktu, aby unikal pot, je stejně důležité jako zabránit vniknutí vody, zejména při aktivním používání. Ze tří dostupných testovacích metod, abychom ukázali, kolik gramů vodní páry je schopno projít tkaninou, používáme dvě, v závislosti na typu tkaniny. Chcete-li maximalizovat výkon vašeho oděvního systému, doporučujeme použít základní a střední vrstvu, které podporují proces transportu vlhkosti pryč od povrchu pokožky.

Trvanlivost
Odolnost vůči drsným povrchům a škodlivému účinku soli je v našem odvětví klíčová, a proto při testování odolnosti tkanin proti oděru překračujeme průmyslové standardy. Abychom například napodobili drsný povrch paluby, vyměníme česanou tkaninu za papír o zrnitosti 320, a protože slaná voda způsobuje korozi zipů a jiných kovových výrobků, ponoříme vzorek na 4 hodiny do slané vody a poté napodobíme účinek tepla. a vlhkost umístěním do pece při 70 stupních Celsia na počáteční dobu 24 hodin, poté v případě potřeby na týden.

 

 

Doprava zdarmaPři objednávce která činí alespoň  2tis. neúčtujeme poštovné a balné

Pro kluby a týmy Navrhneme a zajistíme vhodné oblečení pro váš klub nebo tým včetně loga

Poradíme, pomůžeme Milan Hájek a Tomáš Krejza jsou připraveni Vám kdykoli poradit

Půjčovna oblečeníPůjčujeme jachtařské oblečení Gill Inshore O32 a Offshore OS25.

Spinlock Gill Hely Hansen Musto
Moderní eshop od Webmiumeshop